Om oss​

Sydtec Larm AB är ett företag som startades för ca 30år sen av Richard Ortner som nu trappat ned och går i pension under 2012. Januari 2012 köptes företaget av Anders Klinteberg, Michael Johansson och Lars Björklund.

Vi fortsätter med Richards arbete inom inbrottslarm och har lagt till Brandlarm. Passagesystem och Elinstallationer.Vi har alla, sen tidigare stora erfarenheter i dessa områden.

Vi projekterar och installerar högteknologiska produkter och lösningar i hela Skåne med omnejd. Vårt tjänsteutbud innefattar i huvudsak installation av inbrottslarm, överfallslarm, övervakningslarm, brandvarningssystem, passagesystem samt  elinstallationer.

Vårt mål är att skapa en säkrare tillvaro för privatpersoner och företag genom förebyggande åtgärder. Tillsammans med dig som kund analyserar vi alltid dina behov och önskemål för att gemensamt finna en tillförlitlig lösning. Alla lösningar är olika. Faktorer som lokaliteter, omgivning samt vilka krav du som kund har påverkar projekteringen.

Du kan lita på Sydtec Larm AB när du vill säkra ditt hem eller företag.

Ett av grundkriterierna är att ditt system skall vara enkelt att sköta.
​System som är krångliga att underhålla och ofta utlöser falsklarm kan kosta mycket pengar och orsaka onödigt lidande i slutändan. Sydtec tillhandahåller effektiva och användarvänliga produkter och lösningar som bidrar till en tryggare tillvaro för dig som kund.​

Kontakt

IBC elinstallation AB

Brännerigatan 5 A

263 37 Höganäs

​042 33 00 10

info@ibcelinstallation.se

Hitta oss​

IBC elinstallation AB
Brännerigatan 5A
263 37 Höganäs
Tel: 042 33 00 10
info@ibcelinstallation.se